VI SÖKER EFTER NYSTARTADE, INNOVATIVA IOT-FÖRETAG

Driver du ett nystartat IoT-företag och söker efter anslag för att bygga upp verksamheten och ge dig den vitala kick som behövs för att garantera lönsamhet och uppföljningsrundor?

I så fall har du kommit rätt!


Breed Reply är ett investeringsföretag som specialiserar sig på IoT runt om i Europa. Det betyder att vi har kunskap om din marknad, din teknik och de specifika utmaningar som du ställs inför när du lanserar IoT-lösningar och vill utöka din verksamhet.


Vi är ute efter begåvade team med kraftfulla IoT-produkter eller tjänster som uppfyller verkliga behov på marknaden. Presentera din idé för oss så kan du säkra en omfattande investering, tillsammans med 12 månaders skräddarsydd driftsupport för att hjälpa ditt företag att fortsätta växa snabbare.Det här behöver du veta om oss:


 • Vi har kontinuerligt utökat vår portfölj till fler än 20 IoT-företag runt om i Europa under de senaste fyra åren.
 • Vårt team består av serieentreprenörer inom tech-branschen, teknologer, investeringsspecialister och driftsexperter som alla har erfarenhet av att bygga upp företag, från de tidiga stadierna till startup-företag.
 • Vi har en unik modell som omfattar betydande investeringar och 12 månaders skräddarsydd, aktiv driftsupport.
 • Vårt uppdrag är att hjälpa dig att få din verksamhet att fortsätta växa och utvecklas mot större lönsamhet än du kan förvänta dig om du sköter allting själv.
 • Förra året drog sex av våra portföljföretag in sammanlagt 50 mn US-dollar i Serie A-finansiering.
 • Vi investerar i hela Europa och har kontor i London och Milano.
 • Vi ingår i Reply-koncernen och drar nytta av våra nätverk för att ge våra investeringsbolag ett försprång i deras planer på att utöka och säkra nästa finansieringsrunda.
 • Vi investerar inom alla IoT-branscher och IoT-specifika tillämpningar, såsom industriell IoT, internetsäkerhet, smarta hem och städer, energi, hälsa och välbefinnande, plattformar med mera, och vårt huvudfokus är B2B-modeller. Så hör av dig om du har en innovativ lösning som bygger på IoT.


Det här förväntar vi oss av dig:


 • Du har ett starkt ledningsteam bestående av engagerade, självsäkra och begåvade individer
 • Du har en produkt eller lösning med ett tydligt unikt försäljningsargument, och du har levt upp till bevis på den adresserbara marknaden
 • Du har en kraftfull IP eller rätt omfattning för ett kraftfullt IP-skydd
 • Du är redo att samarbeta med en investerare som kommer att stödja dig hela vägen men som samtidigt kommer att insistera på struktur och utmana dig att arbeta hårt och snabbt för att utveckla en riktigt bra verksamhet.


Om du känner igen dig och du gillar det som Breed Reply står för, då är det dags att skrida till verket!


Klicka på knappen ”Ansök nu” nedan, svara på några enkla frågor och lägg upp din företagspresentation i pdf. eller ppt.-format (max 15 MB). Deadline är kl. 17.00 GMT den 26 oktober 2018.

Klicka här om du vill kontakta (alla ansökningar måste skickas via den här sidan, inte via mejl).
Klicka på ”Hålla kontakten” nedan om du inte är redo att ta språnget ännu men ändå vill hålla dig informerad om nya möjligheter.